Sök här

SMART Learning Suite med SMART Notebook Featured

SMART Notebook är ett program för interaktiva tavlor och projektorer. Med hjälp av SMART Notebook och övriga program som ingår i SMART Learning Suite, kan lärare skapa interaktiva lektioner. Via en interaktiv tavla eller projektor kan du fortsätta att interagera med eleverna så som du alltid har gjort på whiteboarden eller på svarta tavlan, vem som helst kan gå fram för att skriva eller sudda.

Med SMART Notebook kan du dessutom använda alla resurser som finns på datorn och på internet. Du kan visa film, söka fakta på internet, arbeta med interaktiva övningar på läromedelsförlagens och andras webbsidor eller skapa egna interaktiva lektioner i SMART Learning Suite. Spara lektionsfilen med era anteckningar, repetera, mejla eller skriv ut.

SMART Notebook som är en del av SMART Learning Suite, fungerar som klassens gemensamma plattform där elever och lärare kan kommunicera och interagera med elevernas olika digitala arbetsverktyg, datorer, plattor och telefoner oavsett märke och modell. Med SMART Notebook kan du tillgodose alla elevers olika sätt att lära sig.

Utbildningsförvaltningen har tecknat ett centralt licensavtal för SMART Learning Suite, där SMART Notebook ingår, och som innebär att alla grund- och gymnasieskolor samt Vux och SFI kan använda programmet kostnadsfritt. SMART Learning Suite får numera även användas för annan interaktiv hårdvara, än som tidigare var fallet, enbart från SMART.

SMART Notebook-paketet innehåller de drivrutiner som behövs för att produkter från företaget SMART ska fungera, exempelvis SMART Board, SMART dokumentkamera mfl. SMART Notebook är även ett program med många funktioner som utnyttjar interaktiviteten i produkterna, exempelvis för presentation, gemensamma övningar etc.SMART Ink
SMART Ink fungerar endast om man använder sig av SMART-hårdvara.

Informationen ovan gäller kommunala skolor tillhörande Utbildningsförvaltningen i Stockholms stad och den specifika paketeringen gjord för stadens datorer.
460.jpg

Detaljer

Version (Windows)
17
Typ
Windowsprogram
Licensform
Central licens för grund- och gymnasieskolor, Vux och SFI
Fungerar på:
  • Windowsdator
Producent
SMART Technologies
Webbsida