Sök här

Earmaster

Detta program tas bort i övergången till GSIT 2.0

EarMaster är ett gehörsträningsprogram som även innehåller en mängd lektioner. Man kan träna på att känna igen och transkribera intervall, ackord, skalor och melodier och mycket annat. Man kan sjunga eller använda skärmtangentbordet för att svara.

Via molntjänsten som är kopplad till programmet får man statistik och tillgång till rapporteringsverktyg för uppföljning av eleverna så att lärandet kan anpassas till den individuella nivån. Man kan också via molntjänsten distribuera anpassade övningar till eleverna.

EarMasters molnlicens är dynamisk: antalet aktiverade användare påverkar hur länge licensen gäller, och en lärare kan själv när som helst avaktivera en elev som slutat eller lägga in en ny elev som börjat.

Några funktioner:
- Alla lektioner, övningar, prov och resultat finns i molnet och synkroniseras automatiskt med lärares och elevers datorer vid internetuppkoppling.
- Med licens från skolan kan eleverna installera och använda EarMaster även på privat dator. Läraren kan när som helst dra in licensen för valfri elev.

En gratis 7-dagars provversion av programmet finns på utvecklarens hemsida http://www.earmaster.com/downloads/trial-versions.html
384.png

Detaljer

Version (Windows)
6
Typ
Windowsprogram
Licensform
Skola ansvarar för licens. Licens köps i form av krediter om 20, 100 eller 1000
Producent
EarMaster Aps Danmark
Webbsida
E-post support