Sök här

Ekonomi

Edison Ekonomi Proffs

Edison Ekonomi Proffs är ett komplett bokförings- och faktureringsprogram. Det inkluderar bokföring, fakturering, kundreskontra, leverantörsreskontra och betalningsservice. En finess i programmet är den sk "Siffersurfaren" som göra att man kan titta på bokföringen genom att klicka och surfa runt i bokföringen på samma sätt som man surfar på Internet ...

Visma Administration

Visma Administration är ett verktyg för att hålla koll på företagets administration och hanterar allt från bokföring och fakturering till order, lager, offert och inköp. Programmet kommer att fasas ut från stadens portfölj. Istället kan skolor kostnadsfritt använda Vismas motsvarande webbtjänst eEkonomi. Kontakta Visma för åtkomst till eEkonomi: utbi ...

Visma Bokslut

Visma Bokslut innehåller allt som behövs för bokslut och årsredovisning.

Visma Koncern

Detta program tas bort i övergången till GSIT 2.0 Visma Koncern är ett hjälpmedel för dig som upprättar bokslut och årsredovisning för koncerner. Programmet passar lika bra för fristående koncerner som för redovisnings- och revisionsbyråer.

Visma Lön 600

Vismas löneprogram passar företag av olika storlekar och innehåller stöd för Detaljhandelns avtal och Teknikavtalet IF Metall. Via kalendern får du snabbval som förenklar arbetet. I Visma Lön 600 kan flera löneadministratörer arbeta samtidigt. Till denna applikation finns även appar tillgänliga, se länk.

Visma Skatt Proffs

Visma Skatt Proffs är ett skatteprogram från Visma Spcs. Proffsversionen har utvecklats för att motsvara krav från företagare och av dem som yrkesmässigt arbetar med deklarationer och skatterådgivning. I Proffsversionen finns samtliga Skatteverkets deklarationsblanketter.