Sök här

OMBEA Response

Detta program tas bort i övergången till GSIT 2.0

För att använda OMBEA Response krävs hårdvara eller abonnemang för webbtjänst, kostnad för detta tillkommer.

OMBEA Response är en naturlig del av Microsoft Powerpoint. Med de inbäddade funktionerna går det lätt att lägga till interaktiva moment som engagerar dina deltagare och visualiserar deras tankar, åsikter och kunskaper.

Under bildspelet kan du lägga allt fokus på ditt framförande, när det är dags, samlar OMBEA Response in svaren och presenterar automatiskt resultatet i designade diagram.

Enkelt och effektivt
Med OMBEA Response har du möjlighet att infoga interaktiva bilder i dina presentationer. Med en interaktiv bild får du svar på en fråga direkt under bildspelet – resultatet bäddas automatiskt in i ett designat PowerPoint-diagram. Du arbetar med dina interaktiva bilder på samma sätt som du gör med vanliga PowerPoint-bilder. Lägg till teman, figurer, videoklipp med mera precis som vanligt.

Synliggör skillnader mellan grupper
Gruppera deltagarna dynamiskt efter vad de svarar på dina frågor och utforska hur grupperna skiljer sig åt. Genom att bryta ner resultaten kan du upptäcka nya eller bekräfta redan anade korrelationer. Visualisera korrelationerna direkt under presentationen eller analysera dem senare i genererade rapporter.

Sätt dina elever på prov
Koppla samman en klasslista med OMBEA Response och utför snabba och frekventa diagnostiska prov. Generera överskådliga Excel-rapporter för att snabbt hitta kunskapsglapp och se hur enskilda elever har presterat. Eleverna får kontinuerlig feedback på hur dem ligger till samtidigt som du kan följa kunskapsnivån i klassen och anpassa din undervisning därefter. Allt utan att det krävs något som helst rättande!

Engagerande tävlingar
Skapa spänning och höj ambitionsnivån med OMBEA Response genom att låta lag eller enskilda deltagare tävla mot varandra. Infoga en ledartavla som automatiskt visar den aktuella ställningen.

Exportera resultatet
Att sprida resultatet är enkelt med OMBEA Response. Efter en session kan du välja mellan ett tiotal utskriftvänliga Excel- och PDF-rapporter. Få en överblick över resultatet i stort eller gå ner på djupet och studera exempelvis diskriminerings- och svårighetsgradsindex för enskilda frågor eller enskilda deltagares prestationer.
348.png

Detaljer

Version (Windows)
1.3
Typ
Windowsprogram
Licensform
Freeware
Producent
Ombea
Webbsida
Länk till manual
E-post support
Beroende till tekniska hjälpmedel
Microsoft PowerPoint 2010 eller senare