Sök här

Logger Lite

Detta program tas bort i övergången till GSIT 2.0

Användning
Samla in data med LabQuest, Miniquest, GoLink, GoTemp, WDSS-för att mäta acceleration på Gröna Lund!

Innehåll
Samtidig användning av upp till fyra analoga/två digitala prober, mätningarna visas i realtid, kan synkronisera filmer med insamlingsdata.
På svenska.


Mätningarna visas i realtid medans experimentet utförs, utföra avancerade dataanalyser, lägga till bilder, grafer eller filmer till presentationer, kan synkronisera filmer med insamlingsdata, exportera data till bl.a. Excel, spela upp experiment med olika hastigheter. Stor flexibilitet med presentation av mätresultaten i form av oscilloskopbild, tabeller, diagram, visning med stora siffror etc. Stöder nya givare med automatisk igenkänning. Bra matematikstöd med matematiska beräkningar som integrering, derivering, kurvanpassning, statistiska beräkningar och frekvensanalys med FFT.

LoggerLite finns på svenska varför den lämpar sig utmärkt väl att introducera att mäta med datorer på de lägre stadierna, exempelvis närmiljön: temperatur, luftfuktighet, pH-värdet i ett vattendrag, EKG m.m. LoggerLite är en gratisversion med mindre funktioner (ex. ej videoanalys). Se skillnaderna på vår hemsida. Laborationsförslag finns för nästan alla årskurser på www.zenitlaromedel.se
157.png

Detaljer

Version (Windows)
1.6.1
Typ
Windowsprogram
Licensform
Freeware
Producent
Vernier Software, USA